OnScreen Vision

Ett smidigt, kraftfullt och mycket prisvärt digitalt system för TV-visning. OnScreen Vision är framtaget för att passa alla typer av företag samtidigt som det är väldigt enkelt och snabbt att komma igång med. OnScreen Vision klarar av att visa fast bild, rörlig media och streamad film, text m.m. OnScreen har tre olika visningslägen. Skärmen är uppdelad och har tre areor för olika typer av information, media osv. Den största delen är huvudarea där ni visar bilder, film m.m. Arean längst ned på skärmen är en sk Ticker för ”rullande” text. Ni kan välja att koppla den till ett RSS-flöde (tex nyheter) eller själva lägga in valfri text som rullar i fältet. Till höger syns klocka, företagets logo, ev lokalt väder eller om ni väljer att koppla på besökarmodulen. Ni får ett tydligt budskap både till besökare samt berörd personal som direkt ser vem/vilka som kommer på besök och vem de ska besöka. Fullskärmsläge. Visa bildspel eller film och utnyttja hela skärmen. Det går dock inte att blanda besök- och väder med fullskärmsläge i en slinga. Läs mer i manualen eller kontakta oss för mer info på hur man bäst presenterar sitt material.

Obemannad station

Med en obemannad reception styr ni era besökare att själva skriva in sig och printa namnbrickor. Deras namn och vilka de besöker kommer automatiskt upp på skärmen. Med minimal utrustning och plats kan man lätt ha koll och statistik på besökare. Vid behov kan man få ut listor på hur många som är på plats m.m.  På så sätt behöver ni inte ha någon personal som manuellt lägger in de besökande. En station består av en dator + pekskärm / windowsbaserad platta samt en etikettskrivare. Funktionen finns redan i OnScreen Vision men det är tillval att skaffa pekskärm och skrivare. Kontakta oss gärna för mer info.

Enkelt handhavande och utökat mervärde

Allt styrs från en webbportal. Här ser ni enkelt allt ert material i ett mediaarkiv som ni sedan lägger ut och schemalägger på en eller flera visningspunkter. Allt går även att förhandsgranska innan ni väljer att publicera ut er spellista till visningspunkten.

Hårdvara

Vid köp av en visningspunkt får kunden en Mini-pc (Asus Eebox eller liknande med dedikerad grafik). Datorn kommer till kund färdigkonfigurerad med vår mjukvara och kundens unika id. Det ingår även ett övervakningssystem så att EVRY One Halmstad kan logga in via fjärrskrivbord och supporta produkten. Kunden själv bestämmer storlek på skärm men widescreen (16:9 format) rekommenderas. Mini-pc:n kan monteras bakom skärmen så att den inte syns utåt. Det medföljer en HDMI-kabel som bör användas och de flesta nya skärmar/TV-apparater har det idag. Vi kan även hjälpa till med att beställa skärm och väggfäste om så önskas.

Frågor och svar

Ni har följt manualen och publicerat men det kommer ändå inte upp på skärmen?
1. Starta om datorn
2. Kontrollera i webgränsnittet att datorn har internetkontakt och hämtar den senaste informationen.
3. Kommer det fort inte upp kontakta supporten för ytteligare felsökning inom såsom brandvägg m.m. som kan hindra datorn ifrån att hämta den information som behövs.