Ny version av Golfterminalmjukvaran 2.8.0

Idag den 14 februari släpptes en uppdatering till Golfterminalen, version 2.8.0.

Nyheter i denna version

• Stöd för Windows 10
  • Prestandaförbättringar
  • Problemet med att delar av skärmen blev svart vid uppstart är nu åtgärdat
  • Textändringar, bla är knappen Vidare vid scorekortsutrskrift ändrad till Scorekort

Den nya versionen installeras automatiskt på klubbens golfterminal. Kontrollera att versionsnumret längst ned till höger på skärmen visar rätt version 2.8.0.
Om det inte stämmer var god starta om golfterminalen, vänta därefter cirka 15 minuter. Om inte detta hjälper kontakta vår support.

support@evryonehalmstad.se eller 035-17 46 40